هلال احمر به ۱۱۳۱ نفر از شرکت کنندگان در مراسم سالروز ارتحال امام خمینی (ره) خدمات ارائه داد غرق شدن کودک ۸ ساله مشهدی در استخر گلخانه زلزله در میمند فارس حریق خودرو پژو ۲۰۶ و تلاش آتش نشانان برای پیشگیری از انفجار +تصاویر(۱۴ خرداد ۱۴۰۳) تهران از فردا (۱۵ خرداد) بارانی می‌شود اعضای باند حرفه‌ای که کارشان «مختومه کردن پرونده‌ها» بود راهی زندان شدند| همدستی سه کارمند دادگستری با تبهکاران! غم‌های بزرگ چه بلایی بر سر تیروئید ما می‌آورند؟ جاده چالوس به کرج مسدود شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۳) پیش بینی وزش باد به عنوان پدیده غالب در خراسان رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۳) بایدها و نبایدهای طب سنتی درباره نوشیدن آب در روزهای گرم سال+ اینفوگرافی نکات مهمی که باید درباره واکسن «پنوموکوک» بدانید کشف بیش از ١۴ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرزهای خراسان رضوی افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان از چه زمانی اعمال می‌شود؟ آب پاکی روی دست بازنشستگان تامین اجتماعی | چرا همسان سازی حقوق برای تمام بازنشستگان اجرا نمی‌شود؟ «وام ازدواج» فرزندان بازنشستگان کشوری واریز شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۳) خاطرات شنیدنی پزشک امام(ره) از توجه ایشان به توصیه پزشکان بازداشت دو سارق موتورسیکلت در تهران| آنها پدر و پسر بودند دستگیری سارق سابقه‌دار حین سرقت از اداره ثبت‌احوال پنج راه حل برای تشخیص ایمیل‌های جعلی آیا می‌دانید تفاوت حکم تخلیه و دستور تخلیه فوری چیست؟
سرخط خبرها

آمادگی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای ورود به حل مسائل لجستیکی کشور

  • کد خبر: ۱۳۵۱۸۷
  • ۲۶ آبان ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۹
آمادگی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای ورود به حل مسائل لجستیکی کشور
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر آمادگی دارد روی زمینه‌های لجستیکی ورود کند و رساله‌های دکترا و پروژه‌های واقعی‌تر در این زمینه به انجام برساند.

به گزارش شهرآرانیوز، سید حسن قدسی پور رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در همایش پایانی سومین دوره جایزه ملی تعالی لجستیک و زنجیره تامین که در محل این دانشگاه برگزار شد، گفت: لجستیک، بحث کاملا تخصصی است که مانند خیلی از زمینه‌های دیگر زندگی بشر تحت تاثیر اینترنت بوده است.

وی با بیان اینکه در دهه ۱۹۸۰ میلادی کاهش حجم خرید و افزایش دفعات ارسال، مساله اصلی لجستیک بود گفت: در دهه ۱۹۹۰ انعطاف پذیری در تولید و برقراری رضایت مشتریان نکته کلیدی در فضای لجستیکی بود.

قدسی‌پور با اشاره به اینکه هم اکنون فضای مجازی و اینترنت در حال تحول لجستیک و تدارکات است، اظهار کرد: بیگ دیتا و تاثیراتش در لجستیک، تبادل اطلاعات و تعاملات مالی قویا تحت تاثیر توسعه تکنولوی قرار گرفته است.

وی گفت: در برخی صنایع تا ۸۰ درصد از قیمت تمام شده را حمل و نقل تشکیل می‌دهد که این میزان جای تامل دارد، اما آ مار رسمی در جهان تا ۱۵ درصد است؛ این امار در ایران تا ۳۰ درصد ارزیابی شده است.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: ما در مدیریت کشور در یک جا‌هایی خوب عمل کردیم و در جا‌هایی هم ضعف داشتیم که این ضعف بیشتر در مدیریت کلان بوده است.

وی اضافه کرد: در قالب کلان کشور سیستم‌ها تا حدود زیادی ازکنترل خارج می‌شود و نمی‌توانیم بگوییم کل سیستم تحت کنترل است و در سمینار‌ها باید به این فرایند‌های کلان بیشتر توجه کنیم. ما اکنون در حمل و نقل گندم، لاستیک ماشین، فولاد، و... با مشکلاتی مواجه هستیم.

وی با تاکید بر اینکه آسیب شناسی حمل و نقل کلان یکی از محور‌های اساسی است که میتواند در این همایش مورد بررسی قرار بگیرد، گفت:دانشگاه صنعتی امیرکبیر آمادگی دارد به زمینه‌های لجستیکی ورود کند و رساله‌های دکترا و پروژه‌های واقعی‌تر در این زمینه به انجام برساند.

او گفت: لازم است در این همایش با تامل روی مسائل لجستیکی کشور بحث شود ضمن اینکه ضروری است دستگاه‌ها از دانشگاه‌ها چنین موضوعاتی را مطالبه کنند.
منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->